Prinde până la -80% Reducere la Cărțile pt Copii & Transport Gratuit la comenzi > 49lei citeste mai mult
Prinde până -80% Reducere!
Transport Gratuit la comenzi > 49leiciteste mai mult
-60%

Bhagavad-Gita si Epistolele lui Pavel

Mai multe informatii
Editura Univers Enciclopedic
Autori Rudolf Steiner
Nr pagini 152
ISBN 978-606-704-702-8
An aparitie 2020
Format 13/20
Tip coperta Brosata
Pret standard 31,00 lei Reducere 18.60 lei
Now Only 12,40 lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Termen de livrare: Maxim 10 zile lucratoare
  • LIVRARE GRATUITA la comenzi peste 49 lei

În acest ciclu de conferinţe, Rudolf Steiner compară două scrieri care marchează momente diferite şi importante din evoluţia umanității. Cu subtilitatea care-i caracterizează toate analizele, el prezintă marea epopee indiană Bhagavad-Gita ca pe o sinteză vastă prebudistă a trei curente spirituale care au evoluat în cadrul primei culturi postatlanteene.

în timp ce Bhagavad-Gita se adresează unei omeniri încă nediferențiate datorită lipsei conştienţei Eului (regulile care se adresează fiecărui individ fiind aceleaşi), epistolele apostolului Pavel au în vedere progresul realizat de starea de conştienţă a oamenilor, astfel încât el vede în fiecare om un mădular diferit al unei umanităţi alcătuită după principiile unui organism în care individul îşi găseşte un loc specific, învăţătura creştină este asimilată astfel conform cu conştienţă de Eu strict personală pe care o are fiecare.

Modul de expunere a acestui studiu comparativ face ca prezentul ciclu de conferinţe să fie una din lecturile care aduc nepreţuite precizări celor care doresc să-şi completeze imaginea evoluţiei umane din perioada culturilor postatlanteene.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Bhagavad-Gita si Epistolele lui Pavel
Rating-ul dumneavoastra
Carti de acelasi autor