Prinde până la -80% Reducere la Cărțile pt Copii & Transport Gratuit la comenzi > 49lei citeste mai mult
Prinde până -80% Reducere!
Transport Gratuit la comenzi > 49leiciteste mai mult

CUM CUMPAR?

 


ALEGEREA PRODUSELOR

Carţile editate de Editura Univers Enciclopedic sunt organizate pe colecţii accesibile în cadrul site-ului în partea din stânga a ecranului. De asemenea, vă punem la dispoziţie un motor de căutare cu trei criterii: numele autorului, numele cărţii şi cuvinte cheie conţinute în descrierea cărţii. Nu în ultimul rând, puteţi ţine cont de propunerile făcute pe prima pagină unde puteţi găsi ultimele cărţi nou intrate în site şi, de asemenea, recomandările noastre.

COMANDA

Odată ce aţi intrat în site nostru aveţi la dispozitie un coş de cumpărături. În momentul în care aţi găsit cartea căutată de dvs. tot ce aveţi de făcut este să apasaţi butonul “Adauga in cos” iar cartea va apărea în coşul de cumpăraturi (coşul poate fi verificat şi modificat  în orice moment al vizitei dvs. în magazin). Când coşul dvs. este plin apăsaţi butonul “Trimite comanda”. Dacă nu sunteţi autentificat cu un user şi o parolă, vi se vor solicita direct în coşul de cumpărături, completarea datelor necesare pentru livrarea comenzii şi crearea unui cont pentru cumpărături viitoare. Odată comanda făcută veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii. In acest email sunt detaliate si pasii ce urmeaza sa se intample, pana la ridicarea coletului de catre agentul curierului. ATENTIE: Nu se plaseaza comenzi telefonic sau prin email.

Pentru clienţii din străinătate, comenzile se vor face la adresa de e-mail difuzare@universenciclopedic.ro. În comandă se vor menţiona  corect cărţile dorite (titlu, autor, număr de exemplare) şi  datele de contact (nume şi prenume, adresa de livrare, adresa e-mail, telefon contact).

CODURI SI CUPOANE PROMOTIONALE

Codurile si cupoanele (voucherele) promotionale se introduc in campul special destinat, in cadrul paginii "VEZI COS". Aceste coduri sunt validate in momentul plasarii comenzii. Daca aceste coduri nu au fost introduse si comanda a fost plasata, ele nu mai pot fi introduse manual, sistemul nepermitand modificarea in acest mod a comenzii. Toate comenzile vor fi onorate asa cum au fost inregistrate in momentul plasarii acesteia.

Cupoanele (voucherele) 10RED si 10COS sunt aplicabile doar produselor din urmatoarele categorii: "Gold", "Initieri", "Lifestyle", "Junior" si "Editura Enciclopedica".

ALTE INFORMATII

Preţurile produselor prezentate pe acest site pot fi schimbate fără o inştiinţare prealabilă si contin TVA, Editura Univers Enciclopedic nu işi asumă nicio responsabilitate pentru schimbările care ar putea surveni.