Toamna se numara ofertele! Profita de -50% Reducere & Transport Gratuit la comenzi > 49lei*
Beneficiaza de -50% reducere!
Transport Gratuit la comenzi > 49lei*

Confidentialitatea datelor

 

DECLARAT

Societatea EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL, persoana juridica cu sediul social in Str. Luigi Cazzavillan nr. 17, sector 1, Bucuresti, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/21476/1994 si 6502324, in calitate de operator, doreste sa va informeze despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul operatiunii referitoare la furnizarea serviciilor/produselor EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL catre clienti, in scopurile specificate mai jos.

Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor sunt EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL, persoana juridica cu sediul social in Str. Luigi Cazzavillan nr. 17, sector 1, Bucuresti, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/21476/1994 si 6502324.

Prin natura si procedurile serviciilor/produselor furnizate de EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL („produsele” sau „serviciile EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL”), utilizatorii acestora (“Clienti” sau „Utilizatori”) transmit anumite date personale utilizate pentru a asigura furnizarea si desfasurarea conform prevederilor legale si procedurilor proprii, in conditii optime si in siguranta a serviciilor.

Protejarea datelor cu caracter personal ale clientilor EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL si pastrarea acestora in siguranta este una din preocuparile importante ale EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL si agentilor, partenerilor, subcontractantilor implicati in furnizarea serviciilor.

Aceasta Declaratie privind Politica de confidentialitate reflecta politica de confidentialitate aplicata tuturor utilizatorilor serviciilor/produselor EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL astfel incat acestia sa fie informati si sa poata decide in cunostinta de cauza asupra modului in care datele lor personale care sunt colectate prin utilizarea serviciului sau vor fi utilizate, precum si a drepturilor pe care le au.

 

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg atat datele cu caracter nepersonal, cat si datele cu caracter personal – informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un element de identificare, incluzand, dar fara a se limita la:

(i) nume, prenume, adresa, e-mail, telefon (ex. fix, mobil, fax);

(ii) informatii de natura financiara (ex. venituri, etc.);

(iii) diverse informatii necesare sau solicitate de autoritati specifice furnizarii serviciilor/produselor;

(iv) informatii rezultate ca urmare a monitorizarii video/audio in cazul in care Clientul viziteaza una din locatiile in care se furnizeaza serviciile/produsele EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL sau contacteaza serviciile de suport;

(v) semnatura;

(vi) orice alte informatii care deriva din acestea in urma prelucrarilor efectuate de EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL (ex., segmentarea clientelei in functie de diferite criterii, identificatorul unic generat la nivelul EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL pentru fiecare client in parte, informatii specifice serviciilor/produselor oferite de EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC SRL etc.) si orice alte informatii care sunt necesare desfasurarii acti