BLACK FRIDAY - Reduceri de până la 80%

LIVRARE & PLATA

 

PLATA

Pentru clienţii din România, plata se face în sistem ramburs (veţi plăti numerar (RON) curierului care face livrarea) sau prin card bancar, in site. NU se poate achita prin card bancar in sistemul ramburs. In cazul in care ati optat pentru plata prin transfer bancar, veti primi factura fiscala prin email, livrarea fiind efectuata in momentul in care banii au intrat in contul editurii.

Pentru clienţii din străinătate, plata se va face anticipat: veţi plăti numerar  în EURO, în  contul Editurii Univers Enciclopedic Books, SUIFT: RNCB ROBU, Cont IBAN: IBAN:RO 46 RNCB 0071 1470 6049 0001, deschis la Banca BCR – Plevnei, Bucureşti, Sector 1. Plata se va face după trimiterea comenzii pe adresa noastră de e-mail şi confirmarea de către editură a sumei de plată, sumă care include plata cărţilor solicitate, plus taxa de transport, conform tarifelor percepute de Companii Curierat/Vamă pentru fiecare colet şi zonă de destinaţie.

LIVRAREA

Comenzile din mediul on-line sunt procesate in fiecare zi, pana la ora 15:30, fiind preluate de curier la ora 16:00. Comenzile inregistrare dupa ora 16:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru toate comenzile care depasesc 29 lei si nu contin produse Jucarii sau Cosmetice, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid, in termen de 48 de ore. Comenzile cu valoare mai mica de 29 lei vor fi livrate prin curier rapid cu un cost suplimentar de 12.99 lei.

Pentru comenzile ce contin produse Jucarii sau Cosmetice, cu o valoare mai mica de 299 lei, costul livrarii prin curier rapid este de 12,99 lei, in termen de 5 zile lucratoare.

In perioada promotiilor exceptionale (ex. Black Friday, Perioade de promotii speciale de pret, etc.), comenzile se vor livra in ordinea plasarii si disponibilitatii, in maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Daca optati pentru „ridicare personala”, produsele vor fi disponibile la sediul editurii. Va rugam sa verificati telefonic data exacta cand puteti ridica produsele.

Pentru comenzile din străinătate, livrarea se va face, după confirmarea plăţii de către banca beneficiară. Clienţii vor plăti contravaloarea carţilor, la care se adaugă taxa de transport conform tarifelor practicate de companiile de curierat sau Vamă pentru fiecare colet şi  zonă de destinaţie.

Termenul de livrare este de cel mult 10 zile (uzual, 5 zile) dupa confirmarea comenzii sau a plăţii (pentru clienţii din străinătate).

Pentru comenzi foarte mari discountul este negociabil.

Pentru mai multe relaţii în legătură cu aceste discounturi vă rugăm să ne contactaţi la telefoan: 0318.21.11.00, fax: 0378-105.718 sau la adresa de e-mail: difuzare@universenciclopedic.ro

ALTE INFORMATII

Preţurile produselor prezentate pe acest site pot fi schimbate fără o inştiinţare prealabilă, Editura Univers Enciclopedic nu işi asumă nicio responsabilitate pentru schimbările care ar putea surveni.