Beneficiaza de -50% Reducere & Transport Gratuit la comenzi > 49lei citeste mai mult
Beneficiaza de -50% Reducere!
Transport Gratuit la comenzi > 49leiciteste mai mult

LIVRARE & PLATA

 

PLATA

Pentru clienţii din România, plata se face în sistem ramburs (veţi plăti numerar (RON) curierului care face livrarea) sau prin transfer bancar. NU se poate achita prin card bancar in sistemul ramburs. In cazul in care ati optat pentru plata prin transfer bancar, veti primi factura fiscala prin email, livrarea fiind efectuata in momentul in care banii au intrat in contul editurii sau dupa primirea prin email a OP-ului doveditor. Factura este valabila 5 zile calendaristice, doar in acest termen produsele sunt rezervate. Dupa acest termen se va verifica daca produsele mai sunt disponibile pentru livrare. Daca acestea (sau o parte dintre produse) nu mai sunt disponibile, suma aferenta va fi returnata in cont, in termen de 5 zile lucratoare de la comunicarea datelor bancare de catre client.

Comenzile ce trebuie achitate prin card bancar, dar nu sunt finalizate, sunt automat anulate de sistem in ziua urmatoare. Din motive de securitate, nu se trimit linkuri de plata ulterioare si nu se trimit instiintari clientului, nici de catre editura si nici de catre Netopia, procesatorul platilor on-line.

Pentru moment, nu livram decat pe teritoriul Romaniei.

LIVRAREA

Comenzile din mediul on-line sunt procesate in fiecare zi, pana la ora 15:00, fiind preluate de curier la ora 16:00, in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare. Comenzile inregistrare dupa ora 16:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru comenzile ce contin Cosmetice, jucarii sau Papetarie, termenul de procesare este de maxim 5 zile lucratoare, depinzand de termenul in care importatorul ne livreaza produsele din comanda. Site-ul va emite un email cu datele expeditiei, iar firma de curierat un SMS in ziua livrarii.

In perioada promotiilor exceptionale (ex. Black Friday, Perioade de promotii speciale de pret, minim 50% discount, etc.), comenzile se vor livra in ordinea plasarii si disponibilitatii, in maxim 12 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Termenul de livrare este de cel mult 10 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii sau a plăţii (pentru clienţii din străinătate).

TAXA TRANSPORT

Pentru toate comenzile care depasesc 49 lei si nu contin produse Jucarii, Cosmetice sau Papetarie, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei. Comenzile cu valoare mai mica sau egala de 49 lei vor fi livrate prin curier rapid cu un cost suplimentar de 12.99 lei.

Pentru comenzile ce contin produse Jucarii, Cosmetice sau Papetarie, cu o valoare mai mica de 299 lei, costul livrarii prin curier rapid este de 12,99 lei.

Optiunea de „ridicare personala” nu mai este disponibila.

Optiunea "deschidere colet" nu este disponibila, nici contracost.

Pentru comenzi foarte mari discountul este negociabil.

Pentru mai multe relaţii în legătură cu aceste discounturi vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: difuzare@universenciclopedic.ro, sau in pagina de Facebook

 

RETUR

Orice produs achizitionat on-line poate fi returnat in termen de 30 de zile de la primirea acestuia, cu conditia ca acesta sa fie insotit de factura fiscala si sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat.. Cererile de retur se plaseaza pe adresa de email retur@universenciclopedic.ro. Produsele returnate vor fi expediate exclusiv prin curier rapid, cu confirmare de primire. In colet, alaturi de produsele returnate, trebuie inclusa o copie a facturii (pe care se marcheaza produsele returnate) si un cod IBAN pentru restituirea sumei aferente. Coletul se va trimite la adresa: Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, Bdul Timisoara nr. 80 (incinta RADOX). Costurile de retur sunt suportate de editura doar in cazul in care produsele sunt defecte, prezinta defecte datorate transportului sau nu sunt conforme cu descrierea din site. In toate celelalte cazuri, costul de transport este suportat de client. Suma aferenta produselor returnate sau nelivrate (din orice motiv) va fi restituita exclusiv in cont bancar sau prin intermediul unui voucher valoric.

Sumele ce vor fi restituite in cont bancar (ca urmare a unui retur, cat si a imposibilitatii de livrare) se efecteaza in maxim 5 zile lucratoare de la comunicarea datelor bancare de catre client.

 

ALTE INFORMATII

Preţurile produselor prezentate pe acest site pot fi schimbate fără o inştiinţare prealabilă, Editura Univers Enciclopedic nu işi asumă nicio responsabilitate pentru schimbările care ar putea surveni.

In perioadele de promotii speciale (ex. Black Friday, promotii speciale de pret, minim 50% discount,  etc), in care numarul comenzilor este foarte mare, modificarile, adaugirile sau comasarile de comenzi sunt efectuate in limita posibilului, editura neangajandu-se la rezolvarea acestora. Comenzile se prelucreaza in ordinea plasarii lor, printr-un sistem automatizat, orice modificare ce impune interventie manuala a operatorilor editurii nu va fi luata in seama.

Datorita necorelarii tehnice a sistemelor informatice folosite de furnizori, unele produse (cosmetice, jucarii, papetarie sau carti aparute la alte edituri) pot avea modificari ale stocurilor, intre momentul plasarii unei comenzi si momentul intocmirii coletului. Aceste comenzi vor fi modificate, dupa informarea clientului pe suport durabil (email) si doar in concordanta cu optiunea acestuia (daca ea este exprimata in intervalul de timp specificat in informare).

Deasemenea, in perioadele de promotii speciale (Black Friday, promotii speciale de pret etc) in care numarul comenzilor este foarte mare, pot aparea diferente in ceea ce priveste stocurile anumitor produse. Acestea vor fi eliminate din factura si nu vor fi achitate de catre client. Emailul trimis de sistem in momentul plasarii comenzii online nu reprezinta obligatie contractuala, aceste comenzi putand fi modificate in functie de stocurile existente la data intocmirii coletelor, in urma informarii clientului pe suport durabil si al acordului acestuia.

In cazul unei comenzi ce nu a putut fi livrata (conform sistemului curierului), produsele din acea comanda vor fi rezervate timp de 5 zile calendaristice de la efectuarea returului conform sistemului curierului. Dupa acest termen, editura nu mai este obligata sa livreze aceste produse, restituirea sumei, in cazul in care comanda a fost deja achitata, facandu-se exclusiv in cont bancar, in termen de 5 zile lucratoare de la comunicarea datelor bancare de catre client.

** Zilele sambata si duminica nu sunt lucratoare **