Transport Gratuit la comenzi > 49lei *
Am topit Preturile! Profita de -50% reducere!
Transport Gratuit la comenzi > 49lei*

LIVRARE & PLATA

 

PLATA

Pentru clienţii din România, plata se face în sistem ramburs (veţi plăti numerar (RON) curierului care face livrarea) sau prin transfer bancar. NU se poate achita prin card bancar in sistemul ramburs. In cazul in care ati optat pentru plata prin transfer bancar, veti primi factura fiscala prin email, livrarea fiind efectuata in momentul in care banii au intrat in contul editurii sau dupa primirea prin email a OP-ului doveditor.

Pentru clienţii din străinătate, plata se va face anticipat: veţi plăti numerar  în EURO, în  contul Editurii Univers Enciclopedic Books, SUIFT: RNCB ROBU, Cont IBAN: IBAN:RO 46 RNCB 0071 1470 6049 0001, deschis la Banca BCR – Plevnei, Bucureşti, Sector 1. Plata se va face după trimiterea comenzii pe adresa noastră de e-mail şi confirmarea de către editură a sumei de plată, sumă care include plata cărţilor solicitate, plus taxa de transport, conform tarifelor percepute de Companii Curierat/Vamă pentru fiecare colet şi zonă de destinaţie.

LIVRAREA

Comenzile din mediul on-line sunt procesate in fiecare zi, pana la ora 15:00, fiind preluate de curier la ora 16:00, in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare. Comenzile inregistrare dupa ora 16:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru comenzile ce contin Cosmetice, jucarii sau Papetarie, termenul de procesare este de maxim 5 zile lucratoare, depinzand de termenul in care importatorul ne livreaza produsele din comanda. Site-ul va emite un email cu datele expeditiei, iar firma de curierat un SMS in ziua livrarii.

In perioada promotiilor exceptionale (ex. Black Friday, Perioade de promotii speciale de pret, etc.), comenzile se vor livra in ordinea plasarii si disponibilitatii, in maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pentru toate comenzile care depasesc 49 lei si nu contin produse Jucarii, Cosmetice sau Papetarie, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei. Comenzile cu valoare mai mica sau egala de 49 lei vor fi livrate prin curier rapid cu un cost suplimentar de 12.99 lei.

Pentru comenzile ce contin produse Jucarii, Cosmetice sau Papetarie, cu o valoare mai mica de 299 lei, costul livrarii prin curier rapid este de 12,99 lei.

Optiunea de „ridicare personala” nu mai este disponibila.

Pentru comenzile din străinătate, livrarea se va face, după confirmarea plăţii de către banca beneficiară. Clienţii vor plăti contravaloarea carţilor, la care se adaugă taxa de transport conform tarifelor practicate de companiile de curierat sau Vamă pentru fiecare colet şi  zonă de destinaţie.

Termenul de livrare este de cel mult 10 zile (uzual, 5 zile) dupa confirmarea comenzii sau a plăţii (pentru clienţii din străinătate).

Pentru comenzi foarte mari discountul este negociabil.

Pentru mai multe relaţii în legătură cu aceste discounturi vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: difuzare@universenciclopedic.ro, sau in pagina de Facebook

 

RETUR

Orice produs achizitionat on-line poate fi returnat in termen de 30 de zile de la primirea acestuia, cu conditia ca acesta sa fie insotit de factura fiscala si sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat.. Cererile de retur se plaseaza pe adresa de email retur@universenciclopedic.ro. Produsele returnate vor fi expediate exclusiv prin cutier rapid, cu confirmare de primire. Suma aferenta produselor returnate va fi restituita exclusiv in cont bancar sau prin intermediul unui voucher valoric.

 

ALTE INFORMATII

Preţurile produselor prezentate pe acest site pot fi schimbate fără o inştiinţare prealabilă, Editura Univers Enciclopedic nu işi asumă nicio responsabilitate pentru schimbările care ar putea surveni.

Datorita necorelarii tehnice a sistemelor informatice folosite de furnizori, unele produse (cosmetice, jucarii, papetarie sau carti aparute la alte edituri) pot avea modificari ale stocurilor, intre momentul plasarii unei comenzi si momentul intocmirii coletului. Aceste comenzi vor fi modificate, dupa informarea clientului pe suport durabil (email) si doar in concordanta cu optiunea acestuia (daca ea este exprimata in intervalul de timp specificat in informare).

Deasemenea, in perioadele de promotii speciale (Black Friday, promotii speciale de pret etc) in care numarul comenzilor este foarte mare, pot aparea diferente in ceea ce priveste stocurile anumitor produse. Acestea vor fi eliminate din factura si nu vor fi achitate de catre client. Emailul trimis de sistem in momentul plasarii comenzii online nu reprezinta obligatie contractuala, aceste comenzi putand fi modificate in functie de stocurile existente la data intocmirii coletelor, in urma informarii clientului pe suport durabil si al acordului acestuia.