Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. detalii aici

Comenzi telefonice: 0371-332.838
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 16:00
Acum Beneficiezi de Transport Gratuit oriunde in tara

Livrare & Plata

Plata

Pentru clienţii din România, plata se face în sistem ramburs: veţi plăti numerar (RON) curierului care face livrarea. In cazul in care ati optat pentru plata prin transfer bancar, veti primi factura fiscala prin email, livrarea fiind efectuata in momentul in care banii au intrat in contul editurii.

Pentru clienţii din străinătate, plata se va face anticipat: veţi plăti numerar  în EURO, în  contul Editurii Univers Enciclopedic Gold, SUIFT: RNCB ROBU, Cont IBAN: RO34 RNCB 0085 1095 3437 0002, deschis la Banca BCR – WTC, Bucureşti, Sector 1. Plata se va face după trimiterea comenzii pe adresa noastră de e-mail şi confirmarea de către editură a sumei de plată, sumă care include plata cărţilor solicitate, plus taxa de transport, conform tarifelor percepute de Poşta Română/Companii Curierat/Vamă pentru fiecare colet şi zonă de destinaţie.

Livrarea

Comenzile din mediul on-line sunt procesate in fiecare zi, pana la ora 15:30, fiind preluate de curier la ora 16:00. Comenzile inregistrare dupa ora 16:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarile facute la orice adresa din Romania sunt gratuite pentru comenzi mai mari sau egale cu 299 lei, ele fiind efectuate prin curier rapid, in maxim 48 ore de la procesarea comenzii (zile lucratoare).

Pentru comenzi mai mici de 145 lei, livrarea va fi efectuata prin curier rapid, la orice adresa din Romania, costul fiind de 12,99 lei, ele fiind efectuate prin curier rapid, in maxim 48 ore de la procesarea comenzii (zile lucratoare).

Pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 145 si 299 lei, livrarea va fi efectuata prin curier rapid, la orice adresa din Romania, costul fiind de 5,99 lei, in maxim 48 ore de la procesarea comenzii (zile lucratoare).

In perioada promotiilor exceptionale (ex. Black Friday), comenzile se vor livra in ordinea plasari si disponibilitatii, in maxim 8 zile lucratoare de la plasarea comenzii)

Daca optati pentru „ridicare personala”, cartile vor fi disponibile la sediul editurii.

Pentru comenzile din străinătate, livrarea se va face, după confirmarea plăţii de către banca beneficiară. Clienţii vor plăti contravaloarea carţilor, la care se adaugă taxa de transport conform tarifelor practicate de Poşta Română sau companiile de curierat sau Vamă pentru fiecare colet şi  zonă de destinaţie.

Termenul de livrare este de cel mult 7 zile (uzual, 3 zile) dupa confirmarea comenzii sau a plăţii (pentru clienţii din străinătate).

Pentru comenzi foarte mari discountul este negociabil.

Pentru mai multe relaţii în legătură cu aceste discounturi vă rugăm să ne contactaţi la telefoan: 0371-332.838, fax: 0378-105.718 sau la adresa de e-mail: difuzare@universenciclopedic.ro

Alte informatii

Preţurile produselor prezentate pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o inştiinţare prealabilă, Editura Univers Enciclopedic nu işi asumă nicio responsabilitate pentru schimbările care ar putea surveni.

Connect