Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. detalii aici

Comenzi telefonice: 0371-332.838
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 16:00
Acum Beneficiezi de Transport Gratuit oriunde in tara

Frans Lutters

Frans Lutters  (Frans Jozef Lutters), născut în 1958 la Maastricht, a activat ca profesor Waldorf începând din 1983. Între anii 1976 și 1980, a studiat teologia la Universitatea din Nijmegen și la cea din Tilburg, iar în 1983 și-a completat pregătirea de profesor Waldorf. Multă vreme a activat ca profesor, iar în prezent predă religie, literatură, artă și istorie la Liceul Waldorf din Zeist.

A scris câteva cărți de succes, între care o biografie a lui Daniel van Bemmelen, unul dintre fondatorii învățământului Waldorf în Olanda, iar mai recent Who is Harry Potter? (Cine este Harry Potter?), o lucrare cu un punct de vedere inedit, scrisă dintr-o perspectivă antroposofică asupra poveștilor despre Harry Potter.

Este reprezentantul Olandei la Conferința Internațională a Mișcării Waldorf și lector al Școlii Superioare Libere din cadrul Societății Antroposofice. Timp de cinci ani a fost redactorul-șef al revistei, cu o apariție de 75 de ani, Vrije Opvoedkunst (Arta Educației Waldorf).

În 2011, și-a terminat Facultatea de Litere la Universitatea Plymouth, din Anglia. În 2014, și-a luat gradul ca profesor de religie/filosofie la Fontys, în Utrecht.

Carti de Frans Lutters

Connect