Acum Beneficiezi de Transport Gratuit oriunde in tara *

Pachet Promotional "Aventurieri Fantastici"

104,00 Lei Reducere 46.00 Lei

Special Price 58,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

- +
  • Termen de livrare: 24h - 72h
  • LIVRARE GRATUITA

Descriere produs

Despre autor

Katja Reider este autoarea a peste o sută de carți pentru copii, care au fost traduse în nenumărate limbi.Tim Warnes s-a născut în 1971 în Marea Britanie. Ilustrator îndrăgit, el a primit numeroase premii pentru fotografiile sale și este cunoscut pentru adorabilele personaje pe care le-a creat pentru cărțile cu povești.

În prezent locuiește împreună cu soția lui, Jane Chapman, ea însăși ilustratoare, și fiul lor, Noah, în ținutul Dorset, din Anglia.

www.chapmanandwarnes.comHeinz Rudolf Kunze născut în 1956, a studiat limba germană și filosofia, iar acum este cântăreț de rock, cant-autor și scriitor.

A înregistrat un succes extraordinar cu single-ul său You are my heart, și multe dintre albumele sale au fost premiate, devenind de aur. Numeroase premii și distincții.Jens Carstens, născut în 1971 la Radevormwald, locuiește împreună cu soția și fiica la Wedel, în apropiere de Hamburg. La vârsta de șapte ani, a început să cânte la pian și la tobe. A urmat Academia de Muzică din Hamburg. Muzician pasionat, compozitor și producător, a cântat cu numeroși artiști celebri.

Este producător și compozitor al artistului Heinz Rudolf Kunze.Michael Engler a scris piese, piese radiofonice și cărți. Între publicațiile sale anterioare se numără titluri ca The Vikings come și cărți pentru tineret ca Mind the gap. În prezent locuiește la Düsseldorf.

 

www.michaelengler.comMaria este ilustrator și autor, cu formație în domeniul animației. După ce a absolvit în 2007 Universitatea Media din Stuttgart, secția Media audio-vizuală, a lucrat ca artist de animație, participând la proiecte premiate cum ar fi The Gruffalo.

Începând cu anul 2011, și-a urmat visul de a desena toată ziua. La scurtă vreme, a scris și ilustrat prima ei carte: Îmi caut un culcuș.

Ilustrațiile ei sunt pline de culoare, frumusețe și forță de comunicare, care se adresează atât copiilor, cât și adulților.

În 2014 a înființat o agenție de ilustrație, care descoperă și promovează talente.

 

Trăiește, împreună cu soțul și cei trei copii, într-un sătuc din sudul Germaniei, desprins parcă din cărțile cu povești.

 

www.mariabogade.com

Recenzii

2 Articol(e)

per pagina
Raluca
Evaluare
Ilustrațiile sunt foarte frumoase și i-au plăcut foarte mult băiețelului meu (Postat la data 26.04.2017)
Maria
Evaluare
initial fiul meu a crezut ca i-am cumparat carti cu cei 4 fantastici, dar dupa ce a citit o carte a fost foarte impresionat de ea si intr-o saptamana le-a terminat pe toate 4. (Postat la data 03.04.2017)

2 Articol(e)

per pagina

Scrie propria ta recenzie

Pachet Promotional "Aventurieri Fantastici"

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluate