Acum Beneficiezi de Transport Gratuit oriunde in tara *

Pachet Promo "Mituri si legende grecesti"

84,00 Lei Reducere 37.50 Lei

Special Price 46,50 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

  • Termen de livrare: 24h - 72h
  • LIVRARE GRATUITA

Descriere produs

Detalii

Miturile au fascinat dintotdeauna prin frumusețe și forță de comunicare. În ele găsim fapte de vitejie, dar și pilde despre puterea dragostei, despre cinste și onoare, sau care este prețul vanității, trufiei și lăcomiei.Detalii despre cele doua volume puetti gasi aici:1. Jane Ray, Sally Pomme Clayton - Miturile Greciei2. Alan Lee, Rosemary Sutcliff - Iliada

Despre autor

Jane Ray s-a remarcat printr-un stil original, care i-a adus statutul de artistă de succes, fiind apreciată atât pentru picturi, cât și pentru felicitări și hârtie de împachetat cadouri. Cărțile pe care le-a ilustrat cu multă măiestrie au făcut-o cunoscută în întreaga lume.

 

www.janeray.comSally Pomme Clayton  este o scriitoare și povestitoare cunoscută. A călătorit în întreaga lume, captivându-și audiența cu reprezentații unice și magice. Co-fondatoare a Companiei Povestitorilor, unul dintre principalii promotori ai redescoperirii artei de a povesti în Marea Britanie, organizează turnee prin țară, dând adesea reprezentații la British Museum, Barbican Center și la National Gallery. A fost Royal Literary Fellow la Universitatea Westminster și City and Guilds of London Art School. În prezent este profesoară la Rose Bruford College.

 

www.sallypommeclayton.comALAN LEE (n. 1947), câștigător al Medaliei Kate Greenaway, a ilustrat numeroase cărți de ficțiune, precum și unele non-ficționale, cele mai remarcabile fiind edițiile centenare pentru Stăpânul inelelor (1995), Hobbitul (1999) și, mai recent, Copiii lui Hurin (2007), de J.R.R. Tolkien. Alte cărți ilustrate sunt romanele The Mirrorstone, de Michael Palin, The Moonʼs Revenge, de Joan Aiken sau Merlin Dreams, de Peter Dickinson, precum și povestirile după clasici pentru tineri: The Wanderings of Odysseus, de Rosemary Sutcliff (după Odiseea lui Homer) sau Shapeshifters, de Adrian Mitchell (care are la bază Metamorfozele lui Ovidiu).ROSEMARY SUTCLIFF (1920-1992) a scris peste șaizeci de cărți, multe dintre ele romane istorice pentru copii, tineri și adulți, extrem de apreciate (unele dintre acestea legate de legenda regelui Arthur și a Camelotului), literatură pentru copii, precum și opere non-ficționale. Printre romanele sale se numără Acvila Legiunii a IX-a (care a stat la baza filmului cu același titlu, din 2011), Sword at Sunset, Song for a Dark Queen, The Mark of the Horse Lord, The Silver Branch, The Lantern Bearers, Dawn Wind.

rosemarysutcliff.com

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Pachet Promo "Mituri si legende grecesti"

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluate